Zaposlitev

V Gostilni Maribor medse vabimo pozitivne osebe, ki jih veseli delo z ljudmi ter so odprte za nove izzive in znanja.

V Gostilni Maribor širimo svojo ekipo.

Gostilna Maribor širi svojo ekipo! Vas navdihuje delo s kulinariko? Ste ljubitelj vin in bi želeli svoje enološko obzorje še nekoliko razširiti? Ste človek, ki potrebuje razgibano delovno okolje in komunikacijo z ljudmi?

Če ste na vsa vprašanja odgovorili pritrdilno, potem iščemo morda prav vas!

 

DELOVNO MESTO: NATAKAR/ICA

Iščemo sodelavca/ko, ki ima:

  • Čut za sočloveka in je odgovoren,
  • motiviranost in angažiranost,
  • pravo mejo ambicioznosti,
  • delavnost, je zanesljiv in urejen,
  • veselje za delo z ljudmi,
  • sposobnost, da dela v timu,
  • samozavest in suvereno komuniciranje,
  • znanje angleškega in/ali nemškega jezika,
  • izkušnje s področja gastronomije so zaželjene vendar niso pogoj.

Kaj delo obsega?

  • Sprejem in komuniciranje z gosti,
  • prijazno svetovanje mednarodnim in domačim gostom,
  • postrežbo hrane in pijače ter druga s tem povezana opravila,
  • delo z blagajno,
  • izmensko delo.

Kaj vam naše podjetje nudi?

  • Dinamično delo,
  • uigrano in pozitivno ekipo,
  • urejeno delovno okolje,
  • možnost redne zaposlitve,
  • redno plačilo,
  • spoznavanje najnovejših kulinaričnih trendov,
  • strokovna izobraževanja s področja vin in gastronomije.

Prijave na delovno mesto:

Če se prepoznate na delovnem mestu in iščete nove izzive ter poslovno priložnost vas vabimo, da pošljete prijavo z življenjepisom in spremnim pismom na e-naslov: katja.jausovec@rozmarin.si z zadevo: PRIJAVA NA DELOVNO MESTO NATAKAR/ICA.

 

Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberi več.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close