TEDEN RESTAVRACIJ

Teden restavracij vabi na jesensko raziskovanje okusov.

Teden restavracij

Vljudno vabljeni na jesenski Teden restavracij v času od 12. do 20. oktobra.

Termini:

  • od ponedeljka do četrtka: ob 17.30 in 20.00
  • v petek in soboto: ob 18.00 in 20.30

Vse kar morate storiti je, da rezervirate svojo mizo ob želenem terminu, vse drugo pa prepustite našemu skrbnemu osebju.

MENI

Kuharjev pozdrav
***
Dimljena račja prsa in rdeča pesa na motovilcu z jabolkom, kostanj in slana karamela
Sivi pinot, Gaube, 2017
***
Korenčkova juha, sirov ponvičnik in drobnjak
Rose, Gaube, 2017
***
Pujskov medaljon v zeliščni skorji, krema jurčkov, bučkin žepek in jurka
Modri Pinot, Gaube, 2016
ali
f
ile velikega smuča, muškatna buča in okisane redkvice
Kasper Chardonnay, Gaube, 2016
***
Hruškova pita z metino meringo
Rumeni muškat, Gaube, polsladko, 2017

Cena menija: 18 €
Cena vinske spremljave (4 kozarci po 0,7 dcl): 9 €

 

Rezervacije in informacije:
Katja Škerget, vodja Gostilne Maribor
M: +386 (0) 31 565 565
T: +386 (0) 2 23 45 606
E: info@gostilnamaribor.si

Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberi več.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close