Teden restavracij

Teden restavracij v Gostilni Maribor

TEDEN RESTAVRACIJ

Vljudno vabljeni na spomladanski Teden restavracij od 29. marca do 6.  aprila 2019.

Termini:

  • od ponedeljka do četrtka: ob 17.30 in 20.00
  • v petek in soboto: ob 17.30 in 20.30


MENI

KUHARJEV POZDRAV
***
»ŠAMROLA«
(postrv ali albuminska skuta)
Pastinak, redkvice, kaviar, kreše
Sauvignon 2017 Seven Numbers P & F, Jeruzalem
***
NEŽNA ČESNOVA JUHA
suhi paradižniki, vijola krompir, peteršilj
***
PUJSKOVA POTREBUŠEVINA
fižolov štrukelj, špinača, okisan korenček
Malek rdeče 2017 P & F, Jeruzalem
ali
SMUČ
šparglji, mandlji, šalotka, hruška
Sivi pinot 2017 Seven Numbers P & F, Jeruzalem
***
ČOKOLADA
piškotek, borovnice, limona
Rumeni muškat in Traminec 2017, Jeruzalem Ormož, P & F, Jeruzalem

Cena menija: 19 €
Cena  vinske spremljave: 8 € za 3 kozarce 0,7 dcl

 

Rezervacije in informacije:
Katja Škerget, vodja Gostilne Maribor
M: +386 (0) 31 565 565
T: +386 (0) 2 23 45 606
E: info@gostilnamaribor.si

Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberi več.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close