Chef Gregor Jager

Gregor Jager se pri snovanju jedi za Gostilno Maribor osredotoča na pristno štajersko kuhinjo. Črpa iz njene tradicije in ji s sodobnimi kulinaričnimi prijemi daje nove vsebine.

Gregorja Jagra, glavnega kuharja Gostilne Maribor, je za gostinjsko šolo navdušila teta, dobrih okusov pa je bil vajen že od doma, saj sta odlično kuhali tako njegova babica Anica kot mama Nada. Rojen na kmetiji, na južni Štajerski meji s Kozjanskim, svoj navdih še danes najde med zelenimi travniki, gozdovi, rodovitnimi polji in živalmi. Rad ima ljudi in z nasmehom do ušes dosega, da imajo le-ti radi njega. Pa ne zgolj z nasmehom. Ko ga zalotimo za štedilnikom, navduši s kuharskim znanjem, s hitrimi in preciznimi kretnjami, redoljubnostjo na kuhinjskem pultu in barvitostjo na krožnikih. Kuhal je ob boku priznanih chefov kot so Janez Bratovž (Restavracija JB), Bine Volčič (Promenada Bled) pa v restavracijah čez severno mejo: Kreuzwirt, Hofkeller in Weinbank.

Pri snovanju jedi za Gostilno Maribor se osredotoča na pristno štajersko kuhinjo. Črpa iz njene tradicije in ji s sodobnimi kulinaričnimi prijemi daje nove vsebine.

 

Chef Gregor Jager

Glavni kuhar Gregor Jager

Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Preberi več.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close